Beter dankzij je mindset. Waarom is je mindset zo belangijk? Omdat je mindset je verder kan brengen of juist je potentieel blokkeren.

Henry Ford zei ooit:

“Als jij gelooft dat je iets kunt of jij gelooft dat je iets niet kunt, in beide gevallen krijg je gelijk.”

Je kunt pas iets bereiken als je het daadwerkelijk geloofd. Je kunt jezelf daarin trainen. Dat is niet zweverig of gek. In de topsport (bij atletiek en voetbal bijvoorbeeld) is het al heel normaal om wekelijks met een sportpsycholoog te praten over en te oefenen met je mindset. Ook in het bedrijfsleven komt steeds meer ook voor de kracht van de menselijke geest. In je persoonlijke leven kun je met de juiste positieve mindset echt een hele boel bereiken. Je kunt breken met je verleden, een totaal ander leven krijgen en weer passie ervaren in wat je doet. Alles dankzij je mindset.

Ja ja, dat kennen we inmiddels wel. Het klinkt logisch, het klinkt makkelijk, waarom mislukt het dan toch zo vaak?

Het ís ook logisch, maar het is allesbehalve makkelijk. Een positieve mindset is kneiterhard werken, zeker als je al jaren in een negatieve flow zit. Dat verander je echt niet in een weekje.

Beter dankzij je mindset, een positieve mindset helpt je groeien

Beter dankzij je mindset

Er komt namelijk iets achter het geloof in een positieve mindset aan. Geloof in een positieve mindset alleen is niet genoeg. De vervolgstap is dat je alles op alles moet zetten om dat geloof waar te maken en dat is hard werken. Dat vraagt om passie, focus, toewijding, opoffering en volharding.

Alleen maar eraan denken dat je beroemd wilt worden of alleen maar visualiseren dat je geld genoeg hebt om te kunnen doen wat je wilt, is de eerste stap (als je dat tenminste werkelijk wilt) en niet meer dan dat.

Als je houding is: “Ik zie mezelf op een strand in de zon liggen met allemaal mooie, interessante mensen om me heen die allemaal kennis met míj willen maken”, dan is dat een mooi beeld, maar als je verder niets DOET, dan gebeurt er ook NIETS.

Je krijgt wat je geeft. Geef je niets, dan krijg je niets. Geef je het beste van jezelf, dan krijg je je beste zelf terug.

Ben jij toegewijd, gefocust, gepassioneerd om je doel te bereiken, dan gaat het je lukken!

Hard werken leidt tot succes

Je moet er dagelijks aan werken en alles voor doen je doel te bereiken. Ook als je geen zin hebt, ook als je je even niet zo goed voelt. Als je dit NIET kunt, als je niet in staat bent om tenminste een uurtje per dag met je doel bezig te zijn, dan is het niet wat je echt wilt bereiken. Voor een echte droom, voor iets waar je echt in gelooft, zet je andere zaken opzij.

Heb je hulp nodig? Dat is normaal. Iedereen heeft wel eens een dood moment of twijfel of tegenslag. Daar komt je positieve mindset dan om de hoek. Met een positieve mindset vind je een weg om door te gaan, met een vaste mindset, denk je: “Laat maar”. En daarmee bevestig je jezelf net zo goed in positieve als negatieve zin. Daarom is de juiste mindset zo ontzettend belangrijk. Een positieve mindset zal je helpen te groeien, een negatieve zal je blokkeren.

Geloof dat je het kunt, doe er alles voor en je zult succes hebben

De keuze is aan jou en jou alleen.

Meer weten en leren hoe je je mindset kunt gebruiken om de beste versie van jezelf te worden? Volg de cursus Succes komt met de juiste mindset

Naar Welkom bij affiliate marketing now

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *