De juiste mindset hebben. Het succes van elk bedrijf, zowel van de online variant als de offline variant, vereist vanaf het begin de juiste mentaliteit. Een juiste en gezonde mindset garandeert geen succes, maar een verkeerde en ongezonde of onrealistische mindset garandeert zeker mislukking. Dus de juiste instelling is de eerste hoeksteen die moet worden gelegd waarop een succesvol bedrijf kan worden gebouwd.

Wat is een juiste en gezonde mentaliteit?

Er zijn dingen die het zijn en dingen die het niet zijn. Een juiste en gezonde mindset is de bereidheid om zo hard en zo lang te werken als nodig is om de gestelde doelen te bereiken. Een juiste en gezonde mentaliteit NIET de overtuiging dat succes gemakkelijk, snel of pijnloos zal zijn.

Degenen die geloven dat ze een internetbedrijf kunnen laten floreren zonder daadwerkelijk tijd of moeite te hoeven steken, zijn vanaf het begin gedoemd te mislukken.

De juiste mindset hebben

Er zijn oplichters op het internet die gewoon reikhalzend wachten op degenen die langs komen die op zoek zijn naar gemakkelijke rijkdom.

Een juiste en gezonde mentaliteit is de bereidheid om de tijd te nemen om een ​​goede, solide plannen te maken die gebaseerd zijn op gezonde bedrijfsprincipes.

Een juiste en gezonde mentaliteit is niet zomaar ergens blind op af stormen en dan maar het beste ervan hopen. Het beste dat onder die omstandigheden kan gebeuren, is dat je eruit komt met meer dan twee cent op je naam.

De sleutel tot voortdurende groei en uitbreiding

Groei of verdwijn! Dit is een van de natuurwetten die van toepassing is op alle levende wezens. Alle bedrijven leven ook volgens deze wet. Een bedrijf kan niet beginnen, naar een bepaald punt groeien en dan gewoon op dat punt blijven en blijven gedijen.

Groei en expansie zijn nodig om het bedrijf te laten overleven. Als die groei en expansie niet plaatsvinden, zal het bedrijf vervagen en sterven of crashen en verbranden.

Groei en uitbreiding van het bedrijf moeten worden gecontroleerd door de eigenaren of managers van het bedrijf. Als de groei te traag verloopt, loopt het bedrijf achter op de concurrentie. Als de groei te snel gaat, kan het bedrijf gemakkelijk overbelast raken.

Een gestage gecontroleerde groei is het ideaal.

Natuurlijk zijn het ideaal en de realiteit soms twee heel verschillende dingen.

Soms worden de termen ‘groei en expansie’ een beetje verkeerd begrepen. De meest voor de hand liggende betekenis van beide termen is om groter en breder te worden, maar die betekenissen zijn niet de enige die van toepassing zijn.

Groei kan bijvoorbeeld betekenen dat we kennis opdoen. Wijzer worden en expansie kan betekenen dat de kennisbasis van waaruit een bedrijf opereert wordt verbreed.

Een klein internetbedrijf hoeft niet te groeien en uit te breiden totdat het een gigantisch multinationaal bedrijf wordt om te overleven. Maar de eigenaren en managers van deze internetbedrijven moeten wel groeien door slimmer te worden en uit te breiden door verandering met open armen te verwelkomen.

Niets blijft ooit gewoon hetzelfde. Verandering is de enige zekerheid ter wereld. Wat ‘hot’ was of wat gisteren werkte, is vandaag oud nieuws en morgen zal het oude geschiedenis zijn.

gestage groei is het ideaal

De juiste mindset hebben

Bedrijven en bedrijfseigenaren en managers moeten meegroeien met en zich aanpassen aan veranderingen op het moment dat die zich voordoen. Op internet gebeuren veranderingen veel sneller dan in de fysieke wereld.

Groeien, aanpassen en uitbreiden zijn van vitaal belang voor het voortbestaan ​​van elk bedrijf. Misschien wel vooral voor internetbedrijven. De vraag is dus: wat is de sleutel tot groei en expansie van internetbedrijven?

Wanneer fysieke bedrijven groeien en uitbreiden, bouwen ze grotere gebouwen en nemen ze meer werknemers aan. Dat is niet bepaald een optie voor een internetbedrijf.

De sleutel tot groei en uitbreiding van een op internet gebaseerd bedrijf is dat de eigenaar bedrijf altijd en continu in het bedrijf investeert.

De eigenaar moet bereid zijn om op de hoogte te blijven van de technologie. Hij (of zij) moet bereid zijn veranderingen te accepteren en zich er snel aan aan te passen.

Internetbedrijven zijn geen gebouwen. Internetbedrijven zijn mensen. Een internetbedrijf kan niet groeien door te investeren in een groter gebouw.

De eigenaar van een internetbedrijf  is het bedrijf

Het groeit alleen als de persoon die het bedrijf bestuurt, investeert in zijn of haar eigen kennis en kunde.

Waar het op neerkomt is dit: de sleutel tot continue groei en uitbreiding van een op internet gebaseerd bedrijf is dat er voortdurend wordt geïnvesteerd in de eigenaar of manager van het bedrijf. Het korte antwoord: Investeer in jezelf.

De juiste mindset hebben; investeer in jezelf

Maar wat betekent ‘investeren in jezelf’? Betekent dit dat je moet gaan investeren in een knipbeurt die tweehonderd dollar kost? Betekent dit dat je zelf een designpak moet gaan kopen? Wat houdt het in om in jezelf te investeren?

Nou, als je het je kunt veroorloven, ga dan dat kapsel halen en dat designerpak kopen, maar dat is niet het soort investering waar we het hier over hebben.

Je internetbedrijf dat is alleen jij, je computer en je internetverbinding. Je zou je internetbedrijf eigenlijk kunnen runnen vanaf elke plek ter wereld die een internetverbinding had. Was dat ook niet één van de charmes die je deed besluiten een internetbedrijf te beginnen?

De juiste mindset hebben, man

Het bedrijf, dat ben jij

Dus eigenlijk is je bedrijf eigenlijk alleen jij. Je bedrijf is alleen gebaseerd op jouw eigen kennis en jouw eigen ervaring. Dat zijn de activa van het ‘bedrijf’ en dat zijn de activa die voortdurend moeten groeien en uitbreiden zodat jouw internetbedrijf floreert.

De juiste mindset hebben, investeer in jezelf

Hier is een regel waar je je dan misschien aan wilt houden. Om er zeker van te zijn dat je internetbedrijf een succes is en een succes blijft: investeer tenminste 5% van je tijd en inkomen in je zelfverbetering.

Uitbreiding en groei zijn noodzakelijk om te overleven. Uitbreiding en groei van een internetbedrijf betekent het uitbreiden en vergroten van de kennis van de persoon die het bedrijf leidt … dat zou JIJ zijn.

Een kleine investering van slechts 5% van je tijd en je inkomen per jaar in jezelf kan betekenen dat je nog vele, vele jaren positieve financiële opbrengsten zult blijven zien.

Misschien zit je daar hoofdschuddend en vraag je je nog steeds af wat wordt bedoeld met 5% tijd- en inkomsteninvestering per jaar in jezelf. Er wordt bedoeld dat je je kennis moet uitbreiden.

Je moet op de hoogte blijven van nieuwe technologische ontwikkelingen en je moet je kennisbasis over je eigen expertisegebied uitbreiden. Dingen veranderen snel. Op bijna alles komt nieuwe informatie beschikbaar vrijwel elke dag van de week.

De juiste mindset hebben is niet achterop raken

Het is heel, heel gemakkelijk om heel, heel snel achterop te raken. En tenzij je bewust de moeite neemt om op de hoogte te blijven, zul je zeker achterop raken. Als je bij blijft, kun je meestal ook een manier vinden om vooruit te komen.

Ja, je hebt het nu zo druk dat je 48 uur per dag zou kunnen gebruiken, maar je neemt slechts ongeveer een uur per dag van de 24 die je hebt. Als je vervolgens € 5 van elke honderd euro die je verdient en die tijd en geld in jezelf investeert kan je toekomstige inkomsten honderdvoudig verhogen.

Aan de slag met je mindset om je kans op succes te vergroten? Volg de videocursus “Succes komt met de juiste mindset”

Naar Welkom bij affiliate marketing now

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *