Positieve mindset  ontwikkelen met de cursus ‘Succes komt met de juiste mindset’

Succes komt met de juiste mindset  is een online cursus waarin je leert hoe lichaam en geest met elkaar verbonden zijn en hoe jij die verbinding kunt gebruiken om je leven vorm te geven. Deze online training kun je helemaal zelfstandig en in je eigen tijd doen. Je hoeft nergens heen en alle informatie die je nodig hebt krijg je via het internet.

Je kunt deze cursus gebruiken om zowel zakelijk als privé meer uit je leven te halen doordat je controle neemt over je innerlijke kracht.

Positieve mindset; inhoud van de video cursus

Les 1 – 3 Manieren om je emoties onder controle te krijgen
Les 2 – 5 Verassende manieren waarop de geest het lichaam beïnvloedt en omgekeerd.
Les 3 – Vijf manieren om uitstelgedrag te elimineren en de focus te behouden
Les4 – Hoe je je angsten kunt overwinnen en elke uitdaging het hoofd kunt bieden
Les 5 – Hoe je meer uit het leven kunt halen door je mindset te veranderen
Les6 – De indruk maken die je wilt maken
Les 7 – Hoe blijf je onder alle omstandigheden kalm?
Les 8 – Hoe ook jij je de mindset van de meest succesvolle businessmanager eigen maakt
Les 9 – Hoe je de kracht van je emoties kunt gebruiken
Les 10 – De juiste mindset

Iedere les begint met een overdenking van succesvolle of beroemde mensen die hun mindset optimaal weten te gebruiken. Het doel van deze overdenkingen is om JOU aan het denken te zetten en je zo in de juiste mindset te krijgen voor de les.

Positieve mindset, voorbeeld van een overdenking
Voorbeeld van een overdenking

Daarnaast krijg je nog een week lang iedere dag een e-mail met verdieping en tips om je op weg te helpen de kracht van je geest optimaal in te zetten.

De prijs van deze cursus is € 89,00 inclusief BTW.

Goed om te weten:

De lessen zijn afwisselend theoretisch en activerend. In de video’s zitten behalve inspiratie en veel informatie, ook oefeningen en toepassingen die je direct kunt gaan gebruiken.

De videolessen kunnen los van elkaar worden gezien. Als jij eerst videoles 5 wilt doen, en dan les 1, 7 en 9, dan is dat prima. Er zit geen dwingende opbouw in de lessen.

Bonus

Bij inschrijving krijg je het boekje De Kracht van je Geest gratis. Hierin wordt nog eens uitgelegd hoe jij je eigen innerlijke kracht kunt aanwenden om meer uit je leven te halen. De onlosmakelijke band tussen lichaam en geest en hoe die elkaar beïnvloeden wordt duidelijk gemaakt met behulp van alledaagse voorbeelden. Het boekje is ook los te koop in de webwinkel voor € 8,95

Lees ook de artikelen Beter dankzij je mindset en De juiste mindset hebben