3 praktische tips voor succes met affiliate marketing. Affiliate marketing is een geweldige manier om van een inkomstenstroom te genieten. Als het goed wordt gedaan, kan het je een leuke inkomensaanvulling bieden. Als je het verkeerd doet, kun je je afvragen wat er is gebeurd. Laten we eens kijken naar 3 praktische tips voor succes met affiliate marketing.

# 1 Verberg je gelieerde links

Je wilt die lange lelijke affiliate-links elimineren. Je kunt dit doen met een link cloaker, waarmee je affiliate links maakt die korter zijn en prettiger om naar te kijken. Het verhoogt vaak ook je klikfrequentie.

Laten we naar een voorbeeld kijken. Hier is een partnerlink voor een shareasale.com-partnerprogramma. https://www.shareasale.com/t.cfm?A=223794&U=243855&M=17541&urllink= en samplelink.com/aanbevelingen/dit-product/ Met het gebruik van een link cloaker zou het er ongeveer zo uitzien https: / /jouwdomein.nl/dit-product of iets dergelijks.

# 2 Schrijf talloze beoordelingen

Het gebruik van schriftelijke recensies is een uitstekende werkstrategie. Het is één van de beste tips die rondzweven. Met je recensie “praat” je over het product. Eén product per artikel of eventueel op één pagina. Je vertelt de lezers over het product dat je aan het beoordelen bent, zowel voor- als nadelen om je lezers inzicht te geven. Je kunt ook producten vergelijken.

Je kunt het meeste uit je beoordelingen halen door een categorie te maken die uitsluitend bedoeld is voor beoordelingen. Zorg ervoor dat het zichtbaar is voor je bezoekers. Gebruik een beoordelingsplug-in om de producten die je behandelt te beoordelen, bijvoorbeeld 1 tot en met 5 sterren. De sterren geven de kwaliteit van het product aan. Hoe beter je beoordelingen zichtbaar zijn, hoe groter de kans dat je verkopen toenemen.

3 praktische tips voor succes met affiliate marketing, gebruik sterren bij je beoordeling

# 3 Promoot alleen producten waarmee je geld kunt verdienen

Er is een eindeloze reeks producten op de markt die je zou kunnen beoordelen, maar blijf bij de producten die je een behoorlijke commissie kunnen opleveren en vergeet de producten die niet goed betalen. Dit betekent niet dat je goedkope items moet vermijden. Een item van € 10 heeft mogelijk een commissie van 20% en een item van € 100 kan een commissie van 10% hebben. Het is gemakkelijker om goedkope producten te verkopen. Maar wat het wel betekent, is dat je het item van € 10 dat € 1 commissie betaalt, of het item van € 100 dat u een paar dollars betaalt, moet vermijden. Kies verstandig je aangesloten producten. Je doel is immers om een ​​winstgevende inkomstenstroom op te bouwen.  

Je kunt ook producten testen om te zien hoe goed ze het op de markt doen. Soms doen de producten waarvan jij denkt dat ze het goed zullen doen, in het echt helemaal niet goed. Daar kom je pas achter als je het product zelf hebt getest. Dus je review over een product wordt alleen maar sterker als je kunt laten zien dat je het product ook daadwerkelijk zelf hebt geprobeerd.

Deze 3 praktische tips voor succes met affiliate marketing kunnen je kunnen helpen bij het opzetten van een succesvol affiliate marketingprogramma.

Naar Welkom bij affiliate marketing now

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *