Geld verdienen met Affiliate Marketing. Dus je hebt besloten om Affiliate Marketing eens te proberen of je bent op zoek naar verschillende manieren om geld te verdienen op internet. Hoe dan ook: je hebt rondgekeken op het internet op zoek naar een manier om online geld te verdienen. Als we het erover eens zijn dat je op zoek bent naar een mogelijkheden, kan ik me voorstellen dat je er een paar hebt gevonden die je interesseren.

Als je al meer uren aan het speuren bent geweest, dan ben je ze vast tegen gekomen. Die prachtige grote beloften om enorm veel geld te verdienen door op een paar knoppen te klikken en je computer in een geldspuwmachine te veranderen. Nou, als het zo gemakkelijk was, zou iedereen het doen en niemand zou je vertellen hoe je het zou kunnen doen. Iedereen zou de geheimen voor zichzelf houden. Dus waarom zijn er dan zoveel claims en waarom proberen mensen ze te geven, te verkopen of anderszins die ideeën in handen te krijgen?

Ik zal je het antwoord geven: JIJ! Jij bent de reden dat die advertenties er zijn. Jij bent de potentiële klant die bewerkt moet worden. De klant, jij, moet bewust moet worden gemaakt dat het koude harde geld dat jij hebt, een betere plek verdient dan jouw bankrekening. De bankrekening van de verkoper bijvoorbeeld is een hele goede plek voor jouw geld. Het is jouw overtuiging dat ook jij wat geld zou kunnen verdienen door te doen wat de verkoper ook verkoopt die aangewakkerd moet worden.

Geld verdienen met Affiliate Marketing

Geld verdienen met Affiliate Marketing

Voordat ik verder ga, wil ik dat je jezelf een heel belangrijke vraag stelt. Deze vraag zal bepalend zijn voor alle dingen die je op internet probeert. Het komt vóórdat je bepaalt naar wat voor soort bedrijf je misschien op zoek bent, vóórdat je een bedrijfsplan maakt, vóórdat je geld voor je bedrijf krijgt, vóórdat je een website begint of een bedrijfsnaam kiest.

De vraag is:

WAAROM? Waarom wil je geld verdienen op internet? Wat drijft jou? Is het de behoefte aan zelfstandig ondernemer zijn of behoefte aan geld?  Bevraag jezelf verder. Waarom heb je geld nodig? Wil je iets kopen? Is het om uit de schulden te komen? Gaat het om een huis of een auto kopen. Wil je misschien  een reis maken? Of wil je gewoon rijk zijn? Zonder een “waarom” kun je net zo goed opgeven, mij € 25 sturen en doorgaan naar iets anders. Het internet is dan geen plek voor jou.

Ik weet het, dat klinkt nogal lomp! Wel dat is ook zo, maar het is wel de waarheid. Als je al meerdere uren op het internet aan het zoeken bent, dan moet één ding je inmiddels wel duidelijk zijn: je gaat op het internet niet snel geld verdienen. Het is een verkoophype. Als je geen “waarom” in steen hebt geëtst en op je voorhoofd getatoeëerd of voor je op de muur geschilderd, ZUL JE GAAN FALEN! Dat kan ik je garanderen. Je moet vastbesloten zijn om een ​​bedrijf te laten werken, in de echte wereld of op internet, dat maakt niet uit. Lees ook De beste manier om online geld te verdienen

Waarom een waarom?

Op internet is het te gemakkelijk om afgeleid te worden, ontmoedigd te raken, te ontsporen, noem maar op! Je moet dus een “waarom” hebben. Het zal uniek zijn voor jou en je situatie en het moet je drijven als nooit tevoren. Als je een goed genoeg “waarom” krijgt, kun je online of waar dan ook slagen. Als je gaat nadenken over jouw waarom, wees dan zo specifiek mogelijk. Waarom is het zo ontzettend belangrijk dat jij online geld wilt verdienen.

Ik heb mijn waarom gevonden. Nu moet jij de jouwe vinden.

Lees ook 3 startertips voor affiliate marketing

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *