De volgende stap bij affiliate marketing is dat je moet GELOVEN dat het mogelijk is. Dit artikel is het vervolg op “Geld verdienen met Affiliate Marketing”. Het is eigenlijk heel simpel. Als je niet gelooft dat het MOGELIJK is dat je geld kunt verdienen met partnerprogramma’s of je brood kunt verdienen op internet, dan ga je dat ook niet doen.

Om erachter te komen dat geld verdienen met affiliate marketing mogelijk is, is eenvoudig beseffen en erkennen dat al veel andere mensen reeds geld verdienden online. Als zij het kunnen, kun jij het ook. Het is gewoon een kwestie van uitzoeken wat die mensen aan het doen zijn en het dan aanpassen aan jouw situatie.

Er is geen gebrek aan onmiskenbaar BEWIJS dat mensen (miljoenen wereldwijd) online geld verdienen met aangesloten programma’s. Als je online onderzoek doet, kom je talloze getuigenissen en verhalen tegen van echte mensen die echt geld verdienen op internet. Het is een feit dat het steeds gemakkelijker wordt om online geld te verdienen met partnerprogramma’s.

Affiliate marketing hoort bij de nieuwe manier van werken. Vroeger moest je naar een potentiële werkgever, solliciteren en er het beste van hopen. Nu kun je je eenvoudig bij elk bedrijf melden dat je wilt, hun partneraanvraag invullen en onmiddellijk aan het werk gaan. Bedrijven die nog geen partner programma hebben, kun je wijzen op het bestaan en de voordelen ervan. Affiliates zijn de nieuwe arbeidersklasse. Daarom is het absoluut mogelijk om geld te verdienen met affiliate marketing en je kunt online prima een volwaardig inkomen verdienen.

De volgende stap bij affiliate marketing, je moet erin geloven dat het lukt

De volgende stap bij affiliate marketing

Wat je absoluut nodig hebt, is de bereidheid om de sprong te wagen. En waar de meeste van ons zijn opgevoed met “eerst denken, dan doen,” werkt het bij affiliate marketing eerder andersom: “eerst doen, dan denken”. Het internet is namelijk altijd in beweging. Het enige constante aan het internet is dat het internet voortdurend verandert. Het voegt dan ook niet zoveel toe om alle bewegingen op het internet te analyseren. Je moet je er gewoon in storten en er voor gaan. Affiliate marketing leer je niet van buitenaf. Je moet de ring in om het echt te begrijpen.

De les hier is dan ook dat je nooit echt klaar zult zijn om een ​​affiliate marketingbedrijf te starten. Je moet er gewoon een beginnen. Dit is wat ik noem “De sprong maken”.

Het goede nieuws is dat de kosten van deze “storting” op het internet erg laag zijn. Als je met een fysiek bedrijf wilt beginnen, is de investering vele malen groter. In deze ‘brick and mortar’-wereld moet je dingen heel goed evalueren voordat je besluit een bedrijf te openen. Het is bijna altijd nodig om duizenden euro’s te investeren om een ​​offline bedrijf van de grond te krijgen. Op het internet kun je een affiliate marketing bedrijf starten voor minder dan € 100.

Dit betekent niet dat het allemaal makkelijk is of dat het per definitie van een leien dakje zal gaan.

Even voor de duidelijkheid: de meeste mensen die met affiliate marketing beginnen, verdienen € 0!

Ze investeren daarnaast nog eens honderden, zo niet duizenden euro’s om vaardigheden te leren of mee te doen in het zoveelste succesvolle programma van Goeroe Nummer Zoveel. Daarmee verspil je kostbare tijd. Affiliate marketing is DOEN! Je bent met een bedrijf bezig en hier maakt het niet uit of je een fysiek of een online bedrijf hebt:

ALLEEN IN HET WOORDENBOEK KOMT SUCCES VOOR WERKEN!

Als je niet doet, loop je steeds (verder) achter. Natuurlijk is het goed om te kijken wat succesvolle affiliate marketeers doen, maar alle informatie die jij nodig hebt, is gratis te vinden op het internet. Alle investeringen in cursussen die jij doet bevestigen het succes van de internet goeroes en spekken hún bankrekening, niet de jouwe. Daarbij: alle tijd die je kwijt bent aan hun verhalen (meestal succesverhalen over zichzelf) en video’s is tijd die voorbij is, die niet terugkomt en die je ook had kunnen besteden aan je eigen affiliate marketing activiteiten. Wat denk je dat jou uiteindelijk meer oplevert?

Wil je een succesvolle affiliate marketeer worden? SPRING ER GEWOON IN EN GA ERVOOR!

Naar Welkom bij affiliate marketing now

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *